Categories
Bakat och Gott

Allt du behöver veta om VLCD-produkter

Känner du att du skulle må bra av att gå ned några kilon men oroar dig samtidigt för att du ska gå miste om viktiga näringsämnen från vardaglig mat om du startar en diet? Då kan VLCD-produkter vara något för dig. Med dem kan du gå ned i vikt snabbt samtidigt som du får i dig allt du behöver. Vi berättar mer här:

Vad betyder VLCD?

Förkortningen VLCD står för very low calorie diet. Det innebär att VLCD-måltidsersättningar har ett reducerat kaloriinnehåll. Du behöver dock inte vara rädd för att gå miste om viktig näring när du använder den här typen av måltidsersättning eftersom den innehåller alla de mineraler och vitaminer du behöver.

Hur fungerar VLCD?

Att använda sig av VLCD är enkelt. Allt du behöver göra är att ersätta en eller flera måltider med måltidsersättning. Du kommer då att reducera ditt kaloriintag och börja gå ned i vikt. Du behöver dock även tänka på att äta hälsosamt övriga måltider.

Vad är fördelen med att använda VLCD-produkter?

Många kämpar för att tappa vikt, men har svårt att hålla sig till en diet. Många som går på dieter äter också ensidigt, något som gör att de ofta lider brist på viktiga mineraler och vitaminer. Med VLCD-produkter är det enkelt och säkert att gå ned i vikt eftersom måltidsersättningen innehåller all den näring du behöver. Allt du behöver göra är att byta ut en eller flera måltider mot måltidsersättning. VLCD-produkter kommer i två varianter, dels som VLCD-bars och dels som VLCD-shakes. Det gör att du kan variera din kost så att den slipper bli enformig.

Till vilka riktar sig VLCD-produkter?

VLCD-produkter riktar sig främst till människor som vill gå ned i vikt på ett snabbt, smidigt och säkert sätt. De passar också bra för den som ofta är på språng och inte hinner sätta sig ned för att äta en ordentlig måltid men ändå vill äta hälsosamt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *