Categories
Bakat och Gott

Torkpapper för alla syften

Med ett bra, högabsorberande torkpapper blir det lätt att rengöra ytor och att torka händerna. Det finns olika storlekar och tjocklekar beroende på hur och var det ska användas, exempelvis i köket, badrummet, arbetsplatsen eller skolan. Här hittar du allt du behöver i form av torkpapper av alla de slag. Du kan även skaffa en eller flera smarta dispensers som gör pappret enkelt att komma åt och som minskar på förbrukningen.

Välj papper efter behov

Vi erbjuder både mindre förpackningar och ekonomiska storpack med torkpapper som du kan ha hemma eller på jobbet. Välj bland märken som Katrin och Tork såväl som vårt eget torkpapper Go Clean som garanterar bra absorbering och rena ytor. De är också utmärkta för att rengöra glas och att torka av livsmedel eller andra föremål som precis tvättats. De mindre rullarna passar perfekt i badrum och har pappersark som är enkla att vika ihop och ta med sig i fickan medan de större passar perfekt för händer och större ytor. Vi har också kvalitativa pappershanddukar såväl som slitstarka torkdukar som kan dras upp ur en behållare och som är lika användbara för städpersonal som enskilda individer.

Dispensera pappret lätt och ekonomiskt

Våra torkpapper kan antingen stå framme och låta användaren riva av ett eller ett par ark efter behov eller laddas i en dispenser som matar ut ark efter ark i mitten. Med en dispenser minskas förbrukningen rejält och den passar därför särskilt bra på platser där många ska använda torkpapper, exempelvis i allmänna badrum, i restaurangkök eller som en del av städfirmans utrustning. Den är också utmärkt på skolor eller i arbetslokaler med många anställda som behöver snabb tillgång. Kvaliteten och absorptionsförmågan gör att det inte behövs lika mycket papper som med “vanliga” köksrullar, och den enkla utmatningen gör det lätt att torka upp allt med en gång.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *